Napos oldal - élhető jelen és jövő

Várhatóan 2015 nyarán indulnak pályázatok cégek és önkormányzatok számára, melyhez egy megbízható, szakértő kivitelezőt találtunk.

A SolarSide Kft.  2009-ben alakult, és napelem rendszerek tervezésével, engedélyeztetésével és kivitelezésével foglalkozik. A pályázati támogatások régiófüggők, ahogyan az utóbbi években megszokhattuk. Természetesen magánszemélyek számára is szívesen állnak rendelkezésre.

Kiváló lehetőség, hogy elektronikus árbecslésre, pályázati lehetőségek megismerésére weboldalukon kínálnak ingyenes, gyorsan elérhető lehetőséget, így lényegesen egyszerűsödik a döntéshozatal.

A Kft mindhárom tulajdonosa villamosmérnök, tehát cégünk szakértő háttérrel dolgozik. Ennek megfelelően a legjobb eredményt tudják adni a tervezéstől a rendszer átadásáig. A párhuzamos munkák kivitelezése érdekében a telepítésekhez több tetőfedő alvállalkozót vesznek igénybe.

Azért tartják fontosnak a villamos energia megújuló módon történő előállítását, mert hosszú távon a környezet védelme az emberiség egyetlen lehetősége egy élhető jövő megőrzésére. Magyarországon az alternatív energiák elterjedése még nagyon kis mértékű, ők szeretnének a maguk tudásával segíteni az élhető jövőt hazájuk számára.

Kizárólag kiváló minőségű, nemzetközi és magyarországi minősítéssel ellátott (TÜV, ISO, SGS) napelem paneleket, rögzítés technikát és készülékeket használnak, így a legmagasabb szintű rendszerek kivitelezését garantálják.

Az általuk szerelt napelem típusok:

 1. Standard kategória: Solarpeace (koreai)
 2. Közép kategória: S-Energy (koreai), Bosch (német)
 3. Prémium kategória: Kyocera (japán), Stiebel-Eltron Tegreon (német)
Az inverterekből a német és az osztrák típusokat részesítik előnyben (Fronius, Steca, SMA, Kaco).

A tartószerkezetből a német Intersol, Profix és K2 típust használják, melynek elemei kizárólag rozsdamentes acélból, valamint alumíniumból készülnek.

Túlfeszültség elleni védelemre DC és AC oldalon egyaránt a német Hensel készülékeit szerelik.

Telepítéseik között található tetőre és szabad földön álló tartószerkezetre szerelt, önkormányzati, céges és magánemberek számára kivitelezett rendszer egyaránt. A méretek 1,5 kWp-től az 50 kWp-ig terjedtek. A kiépített rendszerek az egész ország területén megtalálhatóak. A cég felkészült szigetüzemű és hálózatba visszatápláló napelem rendszerek telepítésére is.

Céljuk a napelem rendszerek népszerűsítése és széleskörű alkalmazásának további terjesztése. Tagjai a Magyar Napelem Szövetségnek (MANAP), mely a hazai piacon lévő megbízható napelemes vállalkozásokat tömöríti egységbe.

Szolgáltatásaik:

 • tanácsadás,
 • helyszíni felmérés
 • árbecslés, árajánlat készítése,
 • lakossági és közületi pályázatok készítése,
 • tervezés,
 • engedélyeztetés,
 • kivitelezés,
 • karbantartás.

SolarSide Kft.

H-1172 Budapest, Dormánd u. 6/b
Tel/Fax.: +36-1 259-0481, +36-20 935-7144, +36-20 988-7625
e-mail: info[kukac]solarside.hu • www.solarside.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderáltak.